Reviews

Super fijne fotograve! Sanne stelt je echt op je gemak en geeft goede aanwijzingen waardoor je mooie, echte foto's krijgt. Kinderen? Ook daar is Sanne echt een topper mee! Ze neemt de tijd voor de kinderen en geeft ze de ruimte. De kids rennen lekker rond en doen hun ding terwijl Sanne er achteraan gaat met d'r camera. We hebben hierdoor zulke mooie foto's van ons als gezin maar ook van de kids. Foto's zijn in een mooie stijl en van hoge kwaliteit!

Sanne de jong

.01

Mijn vriend en ik hebben het ontzettend leuk gehad. Wat ik ook al tegen Sanne zei, het heeft ons meer bij elkaar gebracht en heeft ons echt heel goed gedaan. Verder is Sanne super lief en legt ze alles stap voor stap uit. Ze heeft van alles in petto waardoor het erge spontane foto’s worden. Helaas hadden wij niet zulk heel mooi weer. Toch werden de foto’s mooi. Buiten dat, stelde Sanne voor om op een andere datum verder te gaan wanneer het wel mooi weer zou zijn. Heel lief. Ik raad Sanne heel erg aan!

Danique

.02

Sanne, is echt de gezelligste en liefste fotograaf met passie voor haar werk. Het was vanaf minuut 1 al super comfortabel en het voelde enorm goed. Ze laat je niet stilstaan zodat je je niet oncomfortabel voelt + ze heeft ook nog eens een prachtige cliënt closet! Ze geeft alles goed aan en zet je neer op de mooiste plekjes, ik raad haar zeker aan iedereen aan. Ga zo door!

Loena

.03

Wij mochten model staan voor Sanne haar lens. We hebben een prachtige motherhood vastgelegd, mijn zoon en ik. Hiervoor heeft Sanne ons uitgenodigd naar de Loonse en Drunense duinen, wat een prachtige locatie! Sanne heeft ons gewoon laten doen zoals we altijd doen, spelen, rennen, knuffelen en gek doen. Hier zijn prachtige resultaten uitgekomen op foto. Wat ben ik Sanne dankbaar voor deze foto’s, vastgelegd gewoon hoe we zijn en hoe we doen. Bedankt!

Manon

.04

Op 5 februari hebben wij een leuke gezinsfotoshoot gedaan. Sanne was heel ontspannen en zorgde voor een goede sfeer. Sanne luisterde naar de wensen en behoeftes van ons, hierdoor waren wij ook ontspannen en zijn er mooie foto's uitgekomen waar wij heel dankbaar voor zijn. In de toekomst zal ik nog eens graag een fotoshoot doen.

Sharona

.05

Super fijne ervaring
Prachtige Motherhood shoot gedaan, ze heeft ons puur en warm op de foto gezet.
Ze neemt de tijd en is super lief voor het kindje, heel ontspannen.

Ireen

.06

Wij hebben een newborn shoot gehad bij Sanne! Wat een leuke lieve zachtaardige meid. De foto’s zijn prachtig geworden en kunnen haar dan ook aan iedereen aanraden. De foto’s zijn precies zoals je je herinneringen wilt ontvangen en brengt je echt weer terug naar dat ultieme geluksgevoel. Ook heeft ze zelf heel veel leuke ideeën maar vraagt meermaals of we zelf iets in gedachten hebben/graag op beeld willen hebben. Echt een hele fijne ervaring, dankjewel Sanne voor het vastleggen van onze prachtige dochter!

Fleur

.07

Wij hebben bij Sanne een zwangerschapsshoot gedaan! Sanne is super relaxed en weet goed hoe de foto’s het mooist worden.
We kregen erg snel een uitzoekpagina, en wat was het moeilijk om de foto’s uit te zoeken, nadat we de foto’s hadden uitgezocht kregen we snel het eindresultaat te zien! En wat zijn ze prachtig!!! Zo blij mee 😁

Lieve Sanne, bedankt voor de prachtige foto’s!

Wendy