Waarom een fotoshoot bij mij?


Een fotoshoot bij mij zal niet saai zijn of geforceerd. Ik ben een fotograaf die houdt van gezellige, spontane, gekke, lieve, mooie en stoere foto's.

Jullie zullen dan ook allemaal leuke opdrachtjes krijgen.

Als jullie houden van een zachte en warme stijl foto's zijn jullie ook zeker bij mij aan het goede adresWaarom een fotoshoot bij mij?


Een fotoshoot bij mij zal niet saai zijn of geforceerd. Ik ben een fotograaf die houdt van gezellige, spontane, gekke, lieve, mooie en stoere foto's.

Jullie zullen dan ook allemaal leuke opdrachtjes krijgen.

Als jullie houden van een zachte en warme stijl foto's zijn jullie ook zeker bij mij aan het goede adresZwangerschap


Ben je zwanger en wil jij je op je krachtigste laten zien? Dan help ik je daar graag bij, want zeg nou zelf hoe mooi is wat een vrouwelijk kan. Negen maanden lang draag jij jouw kindje bij je. Je ziet je lichaam veranderen, je gaat de eerste schopjes voelen en een hartslag horen. Hoe mooi is het dan om jezelf je op je mooist te laten zien. Of dit nou voor jezelf is, samen met je partner of met je gezin, dat maakt allemaal niet uit!

Een zwangerschap is iets bijzonders, iets wat misschien maar 1 of 2 keer mee maakt en dat is het allermooiste om vast te leggen.

newborn/motherhood/gezin


Je kleine baby'tje met het schattigste neusje, de mooiste ogen en de kleinste vingertjes. Ze groeien allemaal zo snel en worden zo snel groot. Daarom is het zo mooi en bijzonder om binnen ongeveer de eerste 2 weken jouw baby'tje op de foto's te zetten. In die periode slaapt jullie baby nog lekker veel en kunnen jullie lekker veel knuffelen en kunnen we jullie baby op de mooiste posities leggen.

Tijdens de shoot leg ik jullie op jullie eigen manier vast, lekker knuffelend met mama, met broers of zussen, met het hele gezin of lekker alleen op bed. Ook is het extra leuk om mooie detail foto's te hebben van het kamertje van jullie wondertje. Hier gaan we samen dan voor zorgen.


Gezin foto's zijn het waardevolste wat je kan hebben, jullie als zijn jullie zo hecht en ooit worden jullie kinderen groot en gaan ze het huis uit. Hoe mooi is het dan om binnen 1 leuke gezellige middag\avond een aantal prachtige foto's te maken en die herinneringen te koesteren.


Ook voor een motherhood shoot geldt het zelfde. Jij als moeder bent zo hecht met jouw kind en die band is zo mooi tussen moeder en kind. Deze mooie hechte band leg ik graag voor jullie vast, lekker op een speelse manier, maar tussendoor is er ook tijd voor lieve knuffel momenten.

koppel/vriendschap


Hebben jullie alleen maar selfies als foto's maar willen jullie ook andere foto's en houden jullie niet van die kleffe knuffel foto's maar wel van lekkere gekke spontane foto's ( en heel af en toe een mooie detail of knuffel foto )? dan ben je bij mij bij het juiste adres!

Ik ben gek op spontane, gekke en liefdevolle foto's. Door middel van leuke opdrachtjes laat ik jullie lekker bewegen en lekker gek doen. Je zult zien dat je de meest lachwekkende shoot hebt bij mij.

Een leuke date dus! En jullie houden er een blijvende herinnering aan!


Dit geldt natuurlijk ook voor vriendschappen.

Selfies zijn leuk, maar hoe leuk zijn lekkere gekke en spontane foto's van jullie vriendschap.

Jullie hechte band die jullie met elkaar hebben, de gekste momenten en natuurlijk de slappe lachen leg ik voor jullie vast door middel van leuke gekke opdrachtjes.

Dit is hoe we werken:

I. Boek jouw fotoshoot.

Jullie hebben mij een mailtje gestuurd omdat jullie geïnteresseerd zijn in een fotoshoot. Super leuk!

Samen gaan we kijken naar de perfecte datum, locatie en tijd. Jullie krijgen een brochure met alle informatie voor de fotoshoot. En houden we verdere contact over bijvoorbeeld het weer.

II. de fotoshoot.

Als we allebei aangekomen zijn bij de locatie stel ik mezelf voor en dan lopen we naar de plek waar we gaan fotograferen. Tussendoor bespreek ik met jullie wat jullie eigen wensen zijn, ik laat mijn jurken zien als ik die mee heb en ik vertel een beetje hoe het gaat lopen. Ik laat jullie lekker lachen door middel van leuke opdrachtjes. Tussendoor zullen we steeds als het nodig is van plek en kleding wisselen, hierdoor zullen jullie veel verschillende plaatjes krijgen.

III. levering van foto's

Na de shoot krijgen jullie binnen een week de uitzoekgalerij binnen, hier zullen de foto's alleen qua belichting en kleur bewerkt zijn. Nadat jullie jullie foto's hebben gekozen, krijgen jullie het factuur via de mail binnen, deze kunnen jullie binnen 30 dagen betalen.

Jullie uitgekozen foto's ontvangen jullie binnen 4 weken via een prachtige webpagina, hier kunnen jullie de foto's downloaden en deze kunnen jullie naar vrienden en familie sturen om jullie foto's te showen!

Bij die webpagina zal ik een linkje mee sturen zodat ( als jullie dat leuk vinden ) een review kunnen achterlaten!

deluxe

- 40 foto's in mijn stijl

- 1-8 personen

- Geen tijdslot

- Verschillende kledingwissels

- Keuze uit 6 jurken van mijn cliënt closet 

- Persoonlijke uitzoek pagina

- Persoonlijke download pagina (leuk om te delen met familie en vrienden)


€289,-

Meest gekozen!

luxe

- 25 foto's in mijn stijl

- 1-8 personen

- Geen tijdslot

- Verschillende kledingwissels

- Keuze uit 4 jurken van mijn cliënt closet 

- Persoonlijke uitzoek pagina

- Persoonlijke download pagina  (leuk om te delen met familie en vrienden)


€214,-

basic

- 15 foto's in mijn stijl

- 1-8 personen

- Geen tijdslot

- Verschillende kledingwissels

- Keuze uit 2 jurken van mijn cliënt closet 

- Persoonlijke uitzoek pagina

- Persoonlijke download pagina  (leuk om te delen met familie en vrienden)


€169,-

combi pakket

van zwangerschap tot newborn

Wil jij een zwangerschapshoot maar ook een newbornshoot? Dan is dit perfect voor jou!

Bij dit pakket krijg je een zwangerschapshoot met 25 foto's in mijn stijl en een Newbornshoot met 25 foto's in mijn stijl.

Meer info? Stuur even een mailtje.


€409,-

Flower Power

- 20 foto's in mijn stijl

-Een prachtig boeket waar we mee gaan shooten

- Geen tijdslot

- Verschillende kledingwissels

- Keuze uit 3 jurken van mijn cliënt closet 

- Persoonlijke uitzoek pagina

- Persoonlijke download pagina  (leuk om te delen met familie en vrienden)€209,-


bruiloft

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Dit word één van de mooiste dagen van jullie.

Ik zou het een onwijze eer vinden deze dag voor jullie vast te leggen als jullie bruidsfotograaf.


Voor meer informatie kunnen jullie vrijblijvend mijn trouwbrochure aanvragen

alle pakketten zijn exclusief reiskosten!

Reiskosten


Per km vanaf 2641ZR vraag ik €0,55.

Eerste 10 km gratis

Extra foto's


1 foto: €5,50

5 foto's: €25,-

10 foto's: €50,-

15 foto's: €75,- ( + 1 gratis foto )

20 foto's: €100,- ( + 1 gratis foto )

25 foto's: €125,- ( + 2 gratis foto's )

30 foto's: €150,- ( + 3 gratis foto's )

Reviews

Manon

Wij mochten model staan voor Sanne haar lens. We hebben een prachtige motherhood vastgelegd, mijn zoon en ik. Hiervoor heeft Sanne ons uitgenodigd naar de Loonse en Drunense duinen, wat een prachtige locatie! Sanne heeft ons gewoon laten doen zoals we altijd doen, spelen, rennen, knuffelen en gek doen. Hier zijn prachtige resultaten uitgekomen op foto. Wat ben ik Sanne dankbaar voor deze foto’s, vastgelegd gewoon hoe we zijn en hoe we doen. Bedankt!

FAQ

Wanneer ontvangen wij een factuur?

Wat leuk jullie zijn akkoord gegaan met de offerte!
Na de offerte ontvangen jullie het factuur met de aanbetaling. Als deze betaald is staat de shoot pas 100% zeker vast. Op de dag van de shoot zelf ontvangen jullie het factuur van het resterende bedrag.

waar kom je vandaan en waar in Nederland kom je allemaal?

Ik kom uit Pijnacker. en reis maximaal 1,5 uur. Ook heb ik een aantal vaste locaties en ik reken wel reiskosten van €0,55 per km

wat voor kleding moeten we dragen?

In de bevestingsmail die jullie krijgen na het boeken van een fotoreportage zit een brochure, hierin staat allemaal informatie over wat je wel en niet kunt dragen. Maar om in mijn stijl te blijven zijn neutrale kleuren her mooiste. Ook mogen jullie verschillende kledingsetjes mee nemen als jullie niet kunnen kiezen, voor de vrouwen heb ik ook nog een cliënt closet met een aantal prachtige jurken.

Mijn vraag staat hier niet bij?

Jullie kunnen me gerust een berichtje sturen via de email, Instagram of whatsapp met jullie vraag, dan help ik jullie gerust!

sta je ingeschreven bij de KVK?

Zeker! ik sta ingeschreven onder het nummer: 85096911

hoe ontvangen wij de Foto's?

Ik stuur een super mooie uitzoekpagina , en het eind resultaat word via een prachtige galerij verstuurd die jullie ook kunnen delen met vrienden en familie.

Wanneer moet ik mijn zwangerschaps reportage inplannen?

Ik adviseer om je shoot in te plannen als je rond de 30 tot 35 weken zwanger bent. Rond deze tijd heb je een mooie ronde buik. heb deze al eerder of wil je de reportage al eerder dan is dat geen probleem!